Som nybagt forældre er der rigtig mange ting, som man skal ud og anskaffe dig. Nogen ting er måske ikke nødvendigt at have til en start, men det er noget at du før eller siden skal ud og anskaffe dig.

Vi har fundet frem til 3 vigtige ting, som vi mener at alle forældre burde overveje at købe når de har fået et nyt barn.

Babyalarm

Babyalarmen er selvfølgelig oplagt, og dette er nok vores ekspert område. Vi har lagt meget fokus på at anmelde babyalarmer her på siden, da vi synes der manglede et sted hvor man kunne finde relevant information om dem.

Vi har skrevet meget om babyalarmer her på siden, go en god start kunne f.eks. være at tage et kig på vores babyalarm test her.

Kravlegård

En anden god ting at købe er en kravlegård, og det er der flere gode grunde til. For det første har du mulighed for at skabe et trygt sted for dit barn, hvor det har mulighed for at komme hen for at være sig selv. Børn kan hurtigt blive overstimuleret, og nogen gange er det rart for dem at kunne have sit eget sted, men stadig være en del af resten af familien.

I kravlegården har barnet selv fri mulighed for at bestemme om det vil kommunikere med omverdenen, eller om den vil bruge tid for sig selv og med sit legetøj. Vi anbefaler ikke at have for meget legetøj i kravlegården, da barnet så kan blive overstimuleret igen. En håndfuld af forskellige muligheder er fint. Du kan altid skifte legetøjet ud løbende, så det føles nyt for barnet.

Baby badekar

Det gør bare livet meget lettere med et rigtigt baby badekar! Nogen starter med at bruge håndvasken som et badekar til deres børn, men det vokser de hurtigt ud af, så derfor kan man ligeså godt købe et baby badekar til en start.

Det er tit muligt at købe en eller anden form for indlæg til et baby badekar, så der er støtte til de helt små børn. Når barnet så bliver større og selv kan sidde – så elsker langt de fleste børn at få lov til at sidde og lege i et badekar. Det kan gøre det sjovt at komme i bad lige pludseligt.

Leave a Comment