Bedside crib

Det er i dag blevet utroligt populært at have en bedside crib det første stykke tid af ens barns tid – det er en tryghed for både forældre samt barnet. I denne test har vi undersøgt markedet for dig gennem utallige test og anmeldelser og fundet frem til de bedside cribs på markedet, som vi mener er de bedste. 

Er du på udkig efter en minimalistisk bedside crib fyldt med gode funktioner, så er Moweo bedside crib det rigtige valg for dig. Her får du virkelig meget for pengene, både når det kommer til design, men også til funktioner og kvalitet. 

Det er en bedside crib i et meget klassisk og enkelt design – på mange måder minder den om en almindelig babylift eller barnevogns kasse.

Denne Moweo bedside crib kan justeres i højden, så du har mulighed for at tilpasse den til din seng. Ingen senge har samme højde, så derfor er man begyndt at se denne funktion tit på mange bedside cribs. 

På begge sider af denne bedside crib er der mesh vinduer som gør det muligt at kigge ind til sit barn – samt at den ene side har man mulighed for at lyne ned. Det gør det muligt at man kan lukke den til og bruge den som separat vugge, når man ikke har behov for at have babyen liggende ved siden af sig mere. 

Forhandler Totalpris Læs mere
818,00 DKK Se her

Højde (cm): 85 – Længde (cm): 92,7 – Bredde (cm): 70 – Vægt (kg): 7,5

Troll bedside crib

Hvis du er på udkig efter en utrolig praktisk babyseng, så er denne model fra Troll det helt rigtige valg for dig. Sengen er en kombinations seng, som både kan bruges som en seng at have ved siden af din seng, men også som en fritstående tremmeseng du kan bruge når barnet bliver lidt ældre og ikke har behov for at ligge lige ved siden af dig. 

Også på denne model har du rig mulighed for at justere højden, her har du mulighed for at justere den fra 38 cm til 61 cm, så det er let at finde en højde der passer til din egen seng. 

Troll er kendt for at producere produkter i utrolig høj kvalitet – de producere primært i nordisk birk, som er en af de mest solide træsorter der findes. Yderligere går de højt op i at benytte sig af gode produkter som blandt andet vandbaseret maling der er giftfrit samt giftfri lim. 

Ved denne model medfølger madrasser ikke. Husk derfor at købe madras, pude, dyne og sengerand ved siden af. 

Forhandler Totalpris Læs mere

Højde (cm): 38 cm til 61 cm – Længde (cm): 98 cm – Bredde (cm): 47 cm

 

Linea by Leander - Side by side

Denne vugge er en vugge man ikke rigtig har set på markedet før fra Linea by Leander – det er en utrolig moderne vugge, som har et unikt design man ikke har set før. Vuggen harmonere rigtig godt med de andre Linea by Leander produkter som f.eks. deres puslebord.

Denne vugge har hjul hvilket gør det muligt at flytte runden rundt, hvilket kan være utrolig praktisk i starten af en babys liv. Med en skiftende døgnrytme kan det være rart at kunne vuggen rundt så den står steder, hvor den er mest i ro. 

Med denne vugge fra Linea by Leander har du mulighed for at pille en side af, så du kan have barnet liggende ved siden af dig. Det giver let mulighed for at berolige barnet eller amme det, hvis det er nødvendigt. 

Igen her får du en kombinations seng, hvor du både har mulighed for at bruge den som bedside crib, men også som almindelig vugge samt at justere højden i den. 

Forhandler Totalpris Læs mere
2.499,00 DKK Se her
2.499,95 DKK Se her
2.699,00 DKK Se her

Højde (cm): 78,5 cm – Længde (cm): 112,5 cm – Bredde (cm): 54,5 cm

Når du køber denne Linea by Leander bedside crib, følger der madras med.

Carena Väddö bedside crib

Er du på udkig efter en mere klassisk seng til den lille nye, så er denne model fra Carena helt klart et godt bud. Designet er utroligt klassisk og vil passe ind på de fleste hjem. 

Som udgangspunkt er denne seng lavet som en helt almindelig tremmeseng, men har fået en ekstra funktionalitet som gør det muligt at bruge den som bedside crib. Det er nemlig muligt at køre den ene side ned, hvilket gør at man i kombination med den højdejusterbare funktion, kan tilpasse den så man kan have den stående ved siden af ens egen seng. 

Som tidligere set på nogle af de andre vugger vi har med på denne liste, så har denne også hjul. Til forskel fra de andre har denne 4 hjul, hvilket giver utrolig står mobilitet af den. Den er utrolig let at flytte rundt på og giver mange muligheder for at flytte barnet løbende i løbet af dagen, når det skal sove lur. Hjulene kan selvfølgelig låses når den ikke skal flyttes, hvilket sikre at barnet ikke kan rykke sengen selv. 

Forhandler Totalpris Læs mere
1.528,00 DKK Se her

Højde (cm): 81,4 cm – Længde (cm): 94,6 cm – Bredde (cm): 45,6 cm

Chicco Next2me

Er du på udkig efter en handel, hvor du virkelig får noget for pengene så kan det helt klart anbefales at kigge på denne Chicco Next2me. Udover den kan fungere som bedside crib, så får du også en weekendseng. Den er utrolig let at pakke sammen og tage med sig på farten. 

Er man derfor på udkig efter en seng man kan bruge når man er på farten, og allerede nu man ved man kommer til at sove ude engang i mellem, så vil jeg virkelig anbefale at i tager et kig på denne. 

Det er en model der er lavet til at man kan tage den med – den er også ideel, hvis bedsteforældrene skal have barnet på weekend så kan de let tage denne under armen, og tage den med. 

Der følger en transporttaske med, som gør det let når du skal transportere tasken. 

Forhandler Totalpris Læs mere
1.099,00 DKK Se her

Højde (cm): 35-52 cm – Længde (cm): 93 cm – Bredde (cm): 69

Childhome bedside crib - Enkelt & Praktisk

Hvis man er på udkig efter en helt klassisk vugge som også fungere som bedside crib, så er dette et rigtig godt bud. Den kommer i et design, som langt de fleste mennesker allerede kender. 

Det er tidløse design som mange allerede kender er klart en fortaler for, at den også vil passe ind i jeress hjem. Der er masser af muligheder for at bruge sengen når barnet ikke kan sove i den mere. Den kan let laves om til enten en bænk eller også et lille bord. 

Igen her får du muligheden for at justerer højden på sengen, så den passer perfekt til din seng. 

Forhandler Totalpris Læs mere
1.118,00 DKK Se her

Højde (cm): 94 cm – Længde (cm): 85 cm – Bredde (cm): 54 cm

Hvad er en bedside crib?

En bedside crib er et nyere fænomen i Danmark – men det er langsomt blevet mere og mere populært hos forældre over hele landet samt uden for landets grænser. Det giver en unik mulighed for at have jeres lille ny lige i nærheden af jer, men uden at barnet ligger i selve jeres seng. 

En bedside crib eller som det hedder på dansk – sengeside vugge – er en vugge med en åben side, som du kan stille helt op af forældrenes seng. 

Det er altså en form for udvidelse af jeres egen seng, som mange forældre bliver utrolig glade for at have investeret i. 

Det giver let adgang til babyen og især i de første måneder af barnets liv, hvor det skal have mad flere gange om natten er det praktisk. I stedet for at skulle op og ud af sengen, så er det let at amme direkte fra din seng uden at løfte barnet ud af barnets egen seng. 

I mange år har forældre haft deres barn liggende i midten af sengen, hvilket man ikke anbefaler mere. Det er i de fleste tilfælde ikke et problem, men tal viser at risikoen for vuggedød stiger markant ved at have barnet liggende i dobbeltsengen. Det er derfor også en god sikkerhed at få barnet hen i sin egen lille vugge. 

Det er en helt ideel løsning til de forældre der gerne vil have deres seng for dem selv, men stadig gerne vil have barnet tæt på sig.

For mange spædbørn vil man opleve at der er et stort behov for at have forældrene i nærheden – bare at kunne føle dem i nærheden er tit en stor tryghed for barnet. 

Hvornår bruger man en bedside crib? 

Man bruger en bedside crib i op til et år efter barnet er født – det afhænger meget af både barnet og forældrene, så det er en vurdering du bedst selv kan tage. Nogle børn har behov for nærheden i op til et år, hvor andre allerede efter et halvt år kan blive flyttet til sit eget værelse eller hen i en tremmeseng. 

Samsovning med bedside crib

Samsovning er et utroligt populært emne i disse tider, og er et emne som man har haft op og vende. Der er en lang række fordele og ulemper ved samsovning – vi har prøvet at finde frem til et par af dem. 

Fordele ved samsovning

Det er hyggeligt – en af de oplagte grunde til, at man skal praktisere samsovning derhjemme er at det er hyggeligt. 

Tryghed hos både forældre og barn – Hos i sær nybagte forældre kan det være en stor tryghed at man har barnet lige i nærheden når man sover. Selv den mindste lyd kan få en til at vågne, og derfor er det rart at have barnet lige i nærheden så man ikke skal rejse sig mange gange i løbet af en nat. 

Praktisk til amning – Hvis man ammer kan det være utroligt praktisk at samsove, da man blot ved kunne give barnet sit bryst mens man bliver liggende i sengen. 

Ulemper ved samsovning

Selvom der er mange gode fordele ved at sove sammen med sit barn, så er der også en 

række ulemper – som er til at føle på. 

Dårlig søvn – En af de væsentligste ting, som mange oplever er dårlig søvn. For nogle mennesker vil de opleve en bedre søvn ved, at de opnår en større tryghed. Det er dog ikke alle mennesker der gør det, der er også en del som oplever dårligere søvn da barnet fylder og man måske får en arm eller et ben i hovedet i løbet af natten. 

Dårligt sex liv – For rigtig mange mennesker så går sex livet i stå den dag, hvor de begynder samsovning. Det er svært at ligge op til noget, når man har sit afkom liggende i sengen. Der er alternativer, men det er sjældent lige så godt som at kunne slå sig løs i sin seng. 

Sådan finder du den bedste bedside crib

At finde frem til den bedste bedside crib kan godt være lidt af en opgave, da der er utrolig mange modeller på markedet. 

Inden i sætter jer ned foran computeren for at lede efter en bedside crib, så kan jeg anbefale at i måler op, hvor meget plads i har ved siden af jeres seng. Det vil være rigtig ærgerligt at investerer i en bedside crib, som man ikke har plads til. 

 

Har man begrænset med plads i sit hjem, så kan man kigge efter alternativer. Det kan f.eks. være en lille vugge med hjul på, som man kan flytte rundt alt efter behov. 

 

Vi anbefaler også at du kigger efter en bedside crib, hvor du har mulighed for at justerer højden på den. På den måde kan du få den til at passe perfekt i forhold til jeres egen seng. Der er utrolig stor forskel på hvor høje senge folk har derhjemme, så derfor kan man ikke lave en universel højde på bedside cribs. Man ser derfor tit at man har mulighed for at justerer højden på dem. 

 

Bedside crib Babysam 

En af de største forhandlere af babyudstyr i landet er helt klart babysam, og de har også et stort udvalg af bedside cribs på deres hjemmeside. Fordelen ved at handle på babysam er deres store udvalg, og at du tit kan få det hele samlet et sted. Når du handler online har du også mulighed for at få det leveret direkte til en babysam butik, hvilket kan være med til at spare noget porto.

Ved at shoppe online hos Babysam fremfor i butikkerne, så sikre du at de har det hele, ved at du kan bestille varerne hjem til den butik du vil hente det i. F.eks. med en vare som Bedside crib babysam, det er en forholdsvis stor vare. Det er derfor de færreste butikker der har plads til at have et stort udvalg af dem stående til udstilling.