Billig babyalarm

At blive forældre kan være en dyr fornøjelse, og man vil i de fleste tilfælde rigtig gerne have det bedste til sit barn. En af de ting man med garanti skal ud og anskaffe sig er en babyalarm, og her er der masser af muligheder for at få en billig babyalarm.

Til at starte med er det vigtigt at du gør op med dig selv, hvad dit reelle behov for en babyalarm egentligt er. Når du har fundet ud af, hvilket behov og krav du har til en billig babyalarm kan du nu gå i gang med at lede. Vi har dog valgt at gøre det let for dig, og har lavet denne tabel over billige babyalarmer, så du hurtigt kan se hvilke muligheder du har for et billigt alternativ.

AVENT Baby video Monitor SCD630
Pris:
1.979,00
Læs mere »

Philips AVENT videomonitor SCD630 med 3,5" skærm og infrarødt nattesyn.Med Phillips AVENT SCD630 babyalarm med video, kan du altid holde øje med dit barn og føle dig tryg. Vil du gerne se dit barn om natten, kan du nemt dette med det indbyggede infra

AVENT Babyalarm DECT SCD506
Pris:
899,00
Læs mere »

Phillips AVENT SCD506 indeholder alle de funktioner, du har brug for i en babyalarmBabyalarmen er med DECT-teknologi og en ny og forbedret udgave af den kendte Testvinder SCD505.Babyalarmen giver dig tryghed selvom du ikke er i samme rum som din baby. Hør

AVENT Babyalarm DECT SCD560
Pris:
1.099,00
Læs mere »

Philips AVENT SCD560 babyalarm giver komfort og tryghed for både dig og din baby. Den prisvindende Philips AVENT SCD560 babyalarm, giver komfort og tryghed til dig og din baby.Teknologien i babyalarmen giver en sikker og 100% privat forbindelse. Alarmen h

AVENT Babyalarm DECT SCD580
Pris:
1.399,00
Læs mere »

AVENT Babyalarm DECT SCD580 med flot stjernehimmelBabyalarmen Philips AVENT SCD580 sikrer en pålidelig og privat forbindelse med krystalklar lyd. Alarmen har flere beroligende funktioner såsom hyggelig natlysprojektor med stjernehimmel, talk back funktion

AVENT Babyalarm Entry DECT SCD501
Pris:
699,00
Læs mere »

Phillips AVENT Entry DECT SCD501 er en simpel og 100% pålidelig babyalarm med de vigtigste funktionerBabyalarm fra AVENT med krystalklar lyd og et beroligende natlys giver dig fuldstændig tryghed. Alarmen er brugervenlig og har de vigtigste funktioner en

Baby Alarm MBP 161
Pris:
453,00
Læs mere »

Smart digital babyalarm fra Motorola med masser af smarte funktioner og oplyst LCD display. Avanceret teknologi men alligevel super nem at anvende. Rækkevidde på hele 300 meter. Denne model har blandt andet timer funktion, som hjælper med at huske de vig

 

Hvad skal du kigge efter ved en billig babyalarm

Hvis du har besluttet dig for at spare penge på babyalarmen, så er der også nogle ting som du bliver nødt til at ofre for at skære noget af prisen. Derfor vil vi kort forklare dig, hvilke ting som du skal ligge vægt på når du vælger en billig babyalarm.

Rækkevidde

Når du vælger at investere i en billig babyalarm frem for en lidt dyrere end, så må du også forvente at rækkevidden er en smule kortere. I langt de fleste tilfælde betyder det dog ikke det store.

De fleste billige babyalarmer har stadig en rækkevidde på omkring 300 meter. F.eks. kan vi anbefale at tage et kig på Philips Avent ECO SCD506 – som koster omkring 400 kroner, og har en rækkevidde på op til 330 meter.

Det er dog sjældent at rækkevidden har det helt store at sige for de fleste folk, det er sjældent at man har behov for den fulde rækkevidde. Det kan godt være at nogle babyalarmer kan række op til 500-1000 meter, men det anbefales på det kraftigste ikke at være så langt væk fra sit barn når det sover. Vi anbefaler at man maks er 100 meter væk fra sit barn, så man hurtigt kan komme til det, hvis der skulle ske noget. Derfor er det ikke altid nødvendigt med en babyalarm med lang rækkevidde.
Den lange rækkevidde kan dog have noget og sige i forhold til signal styrken. Hvis du ved at du kommer til at bruge den billige babyalarm på tværs af huset igennem mange vægge – Så kan vi anbefale at gå efter en babyalarm med en længere rækkevidde. Signalet er typisk stærkere på dem, og du vil derfor have mindre risiko for at opleve udfald.

Stråling

En anden ting der er vigtigt for mange mennesker er, hvor meget stråling en babyalarm sender ud. Det bliver mindre og mindre aktuelt da producenterne efterhånden er så gode til at begrænse det. Selv i de billige modeller er mængden af stråling stadig begrænset i forhold til, hvad den var for f.eks. 5-10 år siden. Teknologien udvikler sig ekstremt hurtigt. Hvis du går utroligt meget op i, hvor meget stråling en billig babyalarm udsender, så kan du typisk få det oplyst hos forhandleren. I disse moderne tider hvor vi primært handler over internettet, så er det typisk oplyst på produktsiden på den webshop, hvor du bestiller din nye babyalarm.

Batterilevetid

En ting som der er stor forskel på når man kigger på top modellerne også de billigste modeller, er batterilevetiden.
De fleste modeller kan dog alligevel holde strøm i minimum 20 timer, hvilket i de fleste tilfælde er rigeligt. I langt de fleste tilfælde har man mulighed for at lade sin billig babyalarm mellem hver gang den er i brug, også er det unødvendigt med længere batteri tid.

Video og/eller lyd

En anden ting som du skal gøre op med dig selv inden du går ud og investere i en billig babyalarm er, om du skal have en med video, eller om den kun skal kunne sende lyd. Der er selvfølgelig fordele og ulemper ved begge dele. For langt de fleste mennesker er en babyalarm med lyd rigeligt, og de er typisk også billigere. Men for nogle mennesker kan de godt lide at have sikkerheden i, at de kan se deres baby når den sover. Hvis man har en babyalarm med video, så er der pludselig også mange andre ting man kan bruge den til. Selvom man ikke burde overvåge sit barn, så kan det være en god måde at have øjne på sit barn mens det leger, hvis man f.eks. selv er i gang med noget andet.