Den klassiske gåvogn fra BRIO har været i mange børnefamilier i generationer, og langt de fleste kan nikke genkendende til at de enten selv har haft eller kender nogle der har haft en. Det er det perfekte legetøj til børn, der skal øve sig i at gå. Den perfekte dåbsgave!

Vi har rigtig gode erfaringer med at BRIO gåvogn, og har personligt selv set hvor stor en indflydelse det har på børns udvikling fra at kravle til at gå. Det er en uundværlig ting for børn når de skal udvikle sig og lære at gå.

Hos mange børnefamilier er BRIO gåvognen et must at have i familien til de mindste, og når man først har haft en gåvogn til ét barn, så kan man ikke undvære den hvis man får flere børn.

BRIO gåvogn støtter barnets udvikling

Er dit barn lige på grænsen til at det skal begynde og gå, så er det ved at være på tide at du investere i en BRIO gåvogn. Det er en rigtig god støtte til barnet i sin udvikling hen i mod at kunne gå selv, og vil typisk kunne fremme udviklingen for mange børn.

Med en BRIO gåvogn har barnet mulighed for at støtte sig til vognen alt efter behov – barnet vil synes det er sjovt at gå med vognen og på samme tid vil barnet træne sin motorik og evne til at gå.

Det vil være ideelt at barnet har adgang til en gåvogn fra de er omkring 9 måneder cirka – hos nogen vil det måske være en ide at have før, hvor andre måske først har behov for en gåvogn senere. Vi har her på redaktionen erfaret at mange vælger at ønske dem i dåbsgave eller købe selv købe lige omkring barnets barnedåb.

Forhandler Totalpris Læs mere
248,00 DKK Se her
260,00 DKK Se her
383,95 DKK Se her

Fremstillet i høj kvalitet

BRIOs produkter er kendt for at være i utrolig høj kvalitet, hvilket vi kun kan bekræfte folk i. Folk der kender til deres produkter, kan uden tvivl nikke genkendende til dette, og det kan du med garanti også. Chancerne for du gennem dit liv har haft et stykke BRIO legetøj mellem hænderne er utrolig store.

Et kendetegn ved BRIO er at mange af deres produkter er fabrikeret i højkvalitets træ. Det gælder også BRIO gåvognen, som primært er fremstillet af træ. Gennem årene har man løbene forbedre ting såsom lejer, og håndtaget. Det er blandt andet blevet muligt at justere bremsemekanismen på gåvognen, så der kommer mere eller mindre modstand for barnet.

Udover deres BRIO gåvogn, så er BRIO også kendt for deres togbaner, som har været en del af børneværelser i rigtig mange familier gennem mere end 100 år.

BRIO Gåvogn i sort

BRIO Gåvogn i rød

Mange års legeglæde i en BRIO gåvogn

Selvom en BRIO gåvogn primært er lavet til det mindre publikum, som en støtte til at gå – så er der rigtig mange års legeglæde i dette produkt. Når barnet har lært at gå er det den perfekte ”barnevogn”. Generelt er børn helt op til 6-årsalderen glade for at lege med dette produkt, og så kreative som børn er, så skal du nok finde på noget at lave med den.

Forhandler Totalpris Læs mere
248,00 DKK Se her
260,00 DKK Se her
383,95 DKK Se her

Kan gå i arv gennem flere generationer

Som vi nævnte tidligere, så er BRIO produkter i sindssyg høj kvalitet. Deres produkter er typisk lavet af træ i den fineste kvalitet, og det er virkeligt svensk håndværk når det er bedst. Vi kan hurtigt blive enige om at svenskerne er eksperter når det kommer til at fremstille ting i træ, og det gælder også med trælegetøj som f.eks. denne BRIO gåvogn.

BRIO’s historie

Langt de fleste mennesker kender til BRIO, hvilket ikke er helt uden grund. De har produceret en lang række legetøj klassikere, som f.eks. deres populære Brio-bane. Den ikoniske togbane har været grundlag for mange timers leg verden over, og er et stykke legetøj langt de fleste mennesker vil kunne nikke genkendende til, at de højst sandsynlig selv har leget med.

BRIO har en historie der går helt tilbage til 1884 hvor et Svensk ægtepar startede med at producere fletkurve, men gennem tiden udviklede virksomheden sig langsomt og endte med at primært producere legetøj. Udover at arbejdet som producent af legetøj, så har de også ageret som importør og distributør for legetøj i mange lande. F.eks. har de stået for barbiedukker og Segas spillekonsoller.

Leave a Comment