Når man som forældre skal ud og investere i babyudstyr, så vil de fleste falde over en babynest. Om det er nødvendigt for lige netop jer, som forældre er svært at sige, det er noget som i selv skal gøre op. Vi kan kun komme med de fordele som vi synes, der er ved en babynest.

Her på redaktionen har vi alle uafhængigt af hinanden haft benyttede sig af babyneste til vores børn da de var små, og har alle haft gode erfaringer med det.

Transportabel

Det første som vi alle sammen nævnte da vi snakkede om fordele ved en babynest er, hvor dejlig let den er at flytte rundt op samt at have med at gøre. Det gælder både derhjemme, hvor den er let at rykke med rundt i huset, men også når man skal til arrangementer hvor det kan være en fordel at have den med.

Vi kan blandt andet anbefale at tage den med på familiebesøg, hvor barnet måtte få brug for en lur. Ved at have babynesten med så har man et velkendt miljø til babyen, hvilket gør det let for barnet at falde i søvn.

Yderligere så er den utrolig let at klappe sammen, og man kan endda få modeller der kan pakkes sammen så den fungere som en lille taske, hvor man kan have dyne og andre soveting med i den.

Alternativ seng

Som vi kom lidt ind på tidligere, så har vi haft brugt babynesten til at vore børn kunne sove i. Den er godt at have liggende i sofaen eller et andet sted, hvor man ønsker at været i nærheden af sit barn når det sover.


Det kan være smart, hvis man ønsker at ens barn ligger i sofaen og sover mens man selv sidder i stuen. Ved at have barnet liggende i babynesten er der en lille kant rundt om, som sikre at barnet ikke rullet på gulvet.


Tryghedsskabende

En babynest er også en god måde til at skabe et trygt miljø til din baby, både når den skal sove, men også bare når den skal slappe af. Har man et barn der har svært ved at finde ro og tryghed, så kan en babynest være et godt værktøj til det. Ved at begrænset pladsen om barnet så skaber du et mindre miljø, som barnet lettere kan forholde sig til. Den store puffede pude rundt om kan være tryghedsskabende for mange børn.

Kan laves selv

Er man lidt kreativ, så kan man sagens laven sin egen babynest. Det kan man f.eks. gøre med overskudsstof og en gammel dyne. Vi er desværre ikke eksperter i håndværk her på redaktionen, men vi har set flere eksempler på det.

Har du selv lavet din babynest? Så modtager vi meget gerne billeder af den på [email protected]

Leave a Comment