Graviditetstøj

Som kommende mor kan det være det være til stort besvær at finde frem til det rette graviditetstøj. De fleste gravide har et ønske om at få noget behageligt tøj, som ikke er til gene på den voksende mave og i det hele taget bare er behageligt at have på.

Det er forskelligt hvor meget man vokser under graviditeten, og derfor kan det være svært at vide hvilket størrelse, som man skal købe graviditetstøjet i. Derfor vil man typisk kunne opleve et stort udvalg af graviditetstøj i one-size, som giver mulighed for de fleste kan vokse i det.

Starten af din graviditet

I starten af din graviditet er det ikke sikkert at du føler behovet for at gå i graviditetstøj, men det kan være en god ide at tænke forud. Har man allerede tøj med elastik og andet løst tøj, så er man normalt dækket ind de første fire måneder.

Når du kommer til måned fire, så vil langt de fleste opleve at maven begynder at vokse, og bukserne strammer.

Det er vigtigt at man føler sig tilpas, og det vil man typisk gøre i løsere og mere posede tøj. Det er også ideelt hvis man skal skjule maven indtil, man får sagt det til alle venner og bekendte.

Investere i fremtiden

Ved du allerede nu at du inden for den næste årrække skal have flere børn, så kan der være mange penge at spare ved, at investere i ventetøj, som kan bruge igen. Hvis du vælger at investere i lidt dyrere graviditetstøj, som typisk også vil være i bedre kvalitet, så har du også tøj til dine næste børn.

Man skal dog huske også at forkæle sig selv, og det kan du f.eks. gøre ved at shoppe lidt nyt graviditetstøj, ved hver graviditet.

Behageligt undertøj

Mange glemmer tit at købe nyt undertøj, når de shopper andet tøj til deres graviditet. Det er typisk noget af det som man vil mærke det på først, da det for mange mennesker er meget tætsiddende.  

Et godt råd til at shoppe undertøj til graviditeten er at købe i flere forskellige størrelse, så du løbende kan gå op i størrelse. Det kan sagens være basis undertøj, som ikke koster alverden, men som er utrolig behageligt at have på.

For at forkæle dig selv anbefaler vi at du går i en rigtig undertøjsforretning, hvor du har mulighed for at købe noget lækkert undertøj. Det er bevist at det skaber større glæde både for dig selv, at kunne i klæde dig noget lækkert undertøj, men helt klart også din partner.