Neonate Babyalarm

Neonate Babyalarm er et produkt fra en Norsk far, som simpelthen ikke fandt de modeller der allerede var på markedet inden for babyalarmer gode nok. Det blev derfor hans mission at skabe den bedste babyalarm på markedet, og det har han klaret rigtig godt. Hans babyalarmer er klart nogle af de bedste på markedet, og med en Neonate babylarm så er du sikker på at har valgt en rigtig god babyalarm som du ikke kommer til at fortryde senere!

Neonate babyalarm BC5800D

Anbefaling

Neonate BC5800 er klart en af de bedste babyalarmer på markedet – yderligere så kan de fås til en utrolig god pris hos Pixizoo.dk! Det er en babyalarm med et god og enkelt design, hvor der er lagt rigtig meget vægt på stabiliteten og funktionaliteten i babyalarmen. Den har en lang række fordele som vi vil nævne herunder.

  • Lille design (9×4,5x2cm) – ikke større end en telefon
  • Lydløs tilstand med vibration.
  • Indbygget termometer
  • Nattelys
  • Lav stråling – Den har en af de laveste strålinger på markedet!

Der findes flere forskellige populære modeller fra Neonate, det er uanset om du skal have en helt simpelt babyalarm, hvor du bare skal kunne høre dit barn. Men det har også udviklet babyalarmer med videokamera i, så du har mulighed for at kigge til dit barn uden at forstyrre det i søvnen.

Neonate babyalarm har også en lang række forskellig udstyr til montering diverse steder. Det er altså en babyalarm der er produceret af en far, der selv har været desperat efter en babyalarm der fungerede til alle behov.  

Fyldt med brugbare funktioner

Endelig er der kommet en babyalarm, som rent faktisk har en masse brugbare funktioner. Det ses tit at der proppet en masse unødvendige funktioner i diverse produkter bare for, at kunne hæve prisen på dem samt at sælge dem. Det er bestemt ikke tilfældet her. Som tidligere nævnt er det en babyalarm der er produceret af en Norsk far, der manglede en ordentlig babyalarm. Det er også den babyalarm som vi selv benytter os af.

En af de ting som er særligt tiltalende ved denne babyalarm er, at den ikke er meget større end en mobil telefon. Det er derfor let at have den i lommen. Man ser tit at forældre enhederne er sådan nogen store klodser, som man ikke kan bevæge sig rundt med. Yderligere så har de lavet en så kaldt “Vibrate” funktion, som gør at du kan slå lyden fra. Hvis du f.eks. nyder en god film, og ikke vil forstyrre resten af selskabet med larmen fra din babyalarm så kan du blot slå vibrate funktionen til, og have den i lommen. Så vil den vibrere når der kommer lyd fra dit barn.

Yderligere så har du mulighed for at justere lydstyrke følsomheden. Så hvis dit barn sover i et miljø med meget larm kan du skrue lidt op for følsomheden, så den ikke så let bliver aktiveret bare fordi den er i et miljø med en del støj.

Lav stråling hos Neonate BC 5800D

Kigger man på strålingsniveauet hos Neonate BC 5800D babyalarm, så er det blandt det laveste af alle babyalarmer på markedet. Så hvis du er på udkig efter en alarm med lav stråling, så kan vi helt klart anbefale denne model.