Neonate Babyalarm

Neonate Babyalarm er et produkt fra en Norsk far, som simpelthen ikke fandt de modeller der allerede var på markedet inden for babyalarmer gode nok. Det blev derfor hans mission at skabe den bedste babyalarm på markedet, og det har han klaret rigtig godt. Hans babyalarmer er klart nogle af de bedste på markedet, og med en Neonate babylarm så er du sikker på at har valgt en rigtig god babyalarm som du ikke kommer til at fortryde senere!

Neonate babyalarm BC5800D

Anbefaling

Neonate BC5800 er klart en af de bedste babyalarmer på markedet – yderligere så kan de fås til en utrolig god pris hos babytorvet.dk! Det er en babyalarm med et god og enkelt design, hvor der er lagt rigtig meget vægt på stabiliteten og funktionaliteten i babyalarmen. Den har en lang række fordele som vi vil nævne herunder.

  • Lille design (9×4,5x2cm) – ikke større end en telefon
  • Lydløs tilstand med vibration.
  • Indbygget termometer
  • Nattelys
  • Lav stråling – Den har en af de laveste strålinger på markedet!

Der findes flere forskellige populære modeller fra Neonate, det er uanset om du skal have en helt simpelt babyalarm, hvor du bare skal kunne høre dit barn. Men det har også udviklet babyalarmer med videokamera i, så du har mulighed for at kigge til dit barn uden at forstyrre det i søvnen.

Neonate babyalarm har også en lang række forskellig udstyr til montering diverse steder. Det er altså en babyalarm der er produceret af en far, der selv har været desperat efter en babyalarm der fungerede til alle behov.  

Fyldt med brugbare funktioner

Endelig er der kommet en babyalarm, som rent faktisk har en masse brugbare funktioner. Det ses tit at der proppet en masse unødvendige funktioner i diverse produkter bare for, at kunne hæve prisen på dem samt at sælge dem. Det er bestemt ikke tilfældet her. Som tidligere nævnt er det en babyalarm der er produceret af en Norsk far, der manglede en ordentlig babyalarm. Det er også den babyalarm som vi selv benytter os af.

En af de ting som er særligt tiltalende ved denne Neonate babyalarm er, at den ikke er meget større end en mobil telefon. Det er derfor let at have den i lommen. Man ser tit at forældre enhederne er sådan nogen store klodser, som man ikke kan bevæge sig rundt med. Yderligere så har de lavet en så kaldt “Vibrate” funktion, som gør at du kan slå lyden fra. Hvis du f.eks. nyder en god film, og ikke vil forstyrre resten af selskabet med larmen fra din babyalarm så kan du blot slå vibrate funktionen til, og have den i lommen. Så vil den vibrere når der kommer lyd fra dit barn.

Yderligere så har du mulighed for at justere lydstyrke følsomheden. Så hvis dit barn sover i et miljø med meget larm kan du skrue lidt op for følsomheden, så den ikke så let bliver aktiveret bare fordi den er i et miljø med en del støj.

Monteringssæt til Neonate BC-5500A og BC-5800D
Pris:
249,95

Læs mere »

Super praktisk monteringssæt som gør det muligt at montere din Neonate babyalarm BC-5500A eller BC-5800Dpå barnevognen, i bæltet, på tremmesengen, på et spejl/vindue og mange andre steder.Montér eksempelvis forældreenheden i bæltet og babyenheden i barne

Neonate babyalarm, BC-5800D
Pris:
999,95

Læs mere »

Denne Neonate babyalarm BC-5800D er afløseren for den super populære Neonate BC-5500A.Størrelse og funktioner er de samme, men BC-5800D er forbedret på en lang række andre områder.Neonate BC-5800D har blandt andet fået digital kodet forbindelse, som forhi

Neonate BC-6500D
Pris:
1.299,00

Læs mere »

Denne Neonate babyalarm BC-6500D er den absolutte topmodel fra Neonate.I forhold til forgængeren BC-5500A, som ligeledes er en super unik babyalarm, så har denne model endnu højere batterikapacitet, større display samt mulighed for at tilkoble op til 3 ba

Lav stråling hos Neonate BC 5800D

Kigger man på strålingsniveauet hos Neonate BC 5800D babyalarm, så er det blandt det laveste af alle babyalarmer på markedet. Så hvis du er på udkig efter en alarm med lav stråling, så kan vi helt klart anbefale denne model. Alle modellerne er designet til at være så sikker som mulig for barnet, og derfor udsender Neonate babyalarm maks 25mW ud, hvor andre babyalarmer udsender langt mere. Yderligere så har de minimeret mængden af stråler ved at lave en yderst velfungerende stand-by funktion, som virker via voice-activation. Så i stedet for at sender konstant står og udsender informationer til din modtager enhed, så er den styret af lyde. Så den begynder først at udsende stråler, når den rent faktisk skal sende noget til dig.

På den måde er dit barn ikke konstant udsat for stråler, men kun i korte perioder, hvor at barnet giver lyd fra sig.