Neonate Babyalarm

Neonate Babyalarm er et produkt fra en Norsk far, som simpelthen ikke fandt de modeller der allerede var på markedet inden for babyalarmer gode nok. Det blev derfor hans mission at skabe den bedste babyalarm på markedet, og det har han klaret rigtig godt. Hans babyalarmer er klart nogle af de bedste på markedet, og med en Neonate babylarm så er du sikker på at har valgt en rigtig god babyalarm som du ikke kommer til at fortryde senere!

Der findes flere forskellige populære modeller fra Neonate, det er uanset om du skal have en helt simpelt babyalarm, hvor du bare skal kunne høre dit barn. Men det har også udviklet babyalarmer med videokamera i, så du har mulighed for at kigge til dit barn uden at forstyrre det i søvnen.

Neonate babyalarm har også en lang række forskellig udstyr til montering diverse steder. Det er altså en babyalarm der er produceret af en far, der selv har været desperat efter en babyalarm der fungerede til alle behov.  

Neonate BC 5800D 

Neonate BC-5800D

ForhandlerPrisFragtSamlet pris
995,00 DKK 0,00 DKK 995,00 DKK Read more
999,95 DKK 0,00 DKK 999,95 DKK Read more

Dette er klart en af de mest populære babyalarmer på markedet, hvilket skyldes en blanding mellem den høje kvalitet og den fornuftige pris som produkterne fra Neonate har. Hvis man er på udkig efter mest value for sine penge, så vil vi klart anbefale at gå efter denne Neonate babyalarm, det er ikke den helt nyeste – men stadig blandt nogle af de bedste på markedet. 

Ved ikke at købe den allernyeste, så spare du en del penge – mens du stadig får en lang række fede funktioner som ikke er blevet forbedret meget mere i den nyere version. 

Enkelt design

Neonate BC 5800D babyalarm er der ikke brugt store summer penge på at lave et lækkert design til. Her er alle pengene blevet brugt til at udvikle de bedste funktioner som både er bedre og mere stabile, end hvad man ellers oplever hos konkurrenterne og på andre babyalarmer i dette prisleje. 

En af de ting som de er kendt for er deres fantastiske rækkevidde. På denne Neonate babyalarm vil man kunne opnå en rækkevidde på op mod 800 meter, hvilket er et tegn på signalet er utroligt stærkt i den. 

Påtrods af den kraftige signal så kommer babyalarmen med den nyeste teknologi, som sikre minimal stråling – denne Neonate babyalarm udsender maks 25mW ud, hvilket er noget af det laveste der er muligt. 

Forbedret forældreenhed

Forældre enheden har fået opgraderet både lys og lyd, så det bliver lettere for dig at se og hører når dit barn giver lyd fra dig. Udover bare at have forbedret lyden og lyset, så er selve displayet også blevet forbedret. Der er kommet en række forskellige symboler, som gør det let at aflæse den. Yderligere kan du se ting såsom temperatur, strøm og andre ting du vil kunne finde brugbart.

Fyldt med brugbare funktioner

Endelig er der kommet en babyalarm, som rent faktisk har en masse brugbare funktioner. Det ses tit at der proppet en masse unødvendige funktioner i diverse produkter bare for, at kunne hæve prisen på dem samt at sælge dem. Det er bestemt ikke tilfældet her. Som tidligere nævnt er det en babyalarm der er produceret af en Norsk far, der manglede en ordentlig babyalarm. Det er også den babyalarm som vi selv benytter os af.

En af de ting som er særligt tiltalende ved denne Neonate babyalarm er, at den ikke er meget større end en mobil telefon. Det er derfor let at have den i lommen. Man ser tit at forældre enhederne er sådan nogen store klodser, som man ikke kan bevæge sig rundt med. Yderligere så har de lavet en så kaldt “Vibrate” funktion, som gør at du kan slå lyden fra. Hvis du f.eks. nyder en god film, og ikke vil forstyrre resten af selskabet med larmen fra din babyalarm så kan du blot slå vibrate funktionen til, og have den i lommen. Så vil den vibrere når der kommer lyd fra dit barn.

Yderligere så har du mulighed for at justere lydstyrke følsomheden. Så hvis dit barn sover i et miljø med meget larm kan du skrue lidt op for følsomheden, så den ikke så let bliver aktiveret bare fordi den er i et miljø med en del støj.