Philips Avent Babyalarm

En af de største producenter inden for elektronik, Philips, er også i toppen når det kommer til babyalarmer med deres Philips Avent Babyalarm system. Det er suverænt en af de bedste producenter på markedet, som virkelig formår at producere en babyalarm med alle de smarte funktioner, men på samme tid sørger de for at holde dem på et prisniveau hvor de fleste folk kan være med.

Det er altså en babyalarm der er utrolig tilgængelig, hvilket også gør at du kan finde den på langt de fleste baby webshops samt fysiske butikker. Vi har personligt selv stor erfaring med Philips Avent Babyalarmerne her på redaktionen, hvilket betyder vi har kunne skrive nogle rigtig gode anmeldelser af de forskellige modeller af Philips Avent Babyalarm. 

Philips Avent Babyalarm specifikationer

Vi har valgt at lave en mere specialiseret gennemgang af Philips Avent Babyalarm, som er baseret på de information man får fra Philips, men også egne erfaringer og undersøgelser for at du kan få det mest retvisende billede. 

DECT-teknologi 

Noget helt unikt på Philips Avent Babyalarmerne er deres DECT-teknologi, som er noget de selv har fået udviklet til deres babyalarmer. Denne nye og moderne teknologi sikre dig 100% fortrolighed på en krypteret lukket linje, som sikre at andre enheder ikke kan lytte med på hvad der sker mellem dine enheder.
I en tid hvor folk tænker mere over deres privatliv, er dette en utrolig rar sikkerhed at have.

Denne nye teknologi sikre også at du ingen interferens vil få fra andre produkter, hvilket betyder du altid vil have en 100% klar linje hvor du kan hører din baby krystalklart. Babyalarmerne med DECT teknologien fra Philips er klart nogle af de babyalarmer med den aller reneste lyd på markedet. 

ECO-mode (Energibesparende) 

De nyere modeller fra Philips Avent Babyalarm serien kommer med en såkaldt ECO-tilstand, hvilket bidrager til at begrænse strålingen som sender enheden sender ud. Når babyalarmen er i eco-tilstand så sender den kun stråler ud når barnet rent faktisk laver en lyd. Det er en teknologi vi også har set fra Neonate på deres babyalarmer. 

Eco-tilstand hjælper også på batteriet og sørger for batteriet holder utroligt lang tid. 

Lydniveauindikator

Med lydindikatoren på forældreenheden har du mulighed for at se om der kommer lyd – også selvom forældreenheden er dæmpet. Det giver dig mulighed for f.eks. at skrue ned for lyden i biografen, eller andre steder hvor du ikke ønsker at baby skal kunne vække andre. 

Rækkevidde

Philips Avent Babyalarmer levere som tidligere nævnt en solid forbindelse med deres DECT-teknologi, hvilket også medvirker en af de længste rækkevidde når det kommer til babyalarmer. Med en babyalarm fra Philips Avent serien er du sikret op i mod 330 meters rækkevidde, hvilket klart er en af de længste på markedet. 

Indendørs vil du opleve en rækkevidde på op til 50 meter, som selvfølgelig er betinget af hvordan din bolig er bygget. Udendørs vil rækkevidden være på op til 330 meter, hvilket dog er mere end hvad vi anbefaler at du er væk fra dit barn. 

Batteritid

Alle nye modeller fra Philips Avent Babyalarmer har alle en drifttid på op mod 24 timer, hvilket er mere en rigeligt for langt de fleste mennesker. Det afhænger selvfølgelig af hvilket batterier du bruger i babyalarmen, men med langt de fleste genopladelige batterier burde du få en batteritid på op imod 24 timer. 

Selve forældreenheden er genopladelig, hvilket betyder at du ikke skal bruge energi og tid på at skifte batterier på den. Du skal blot sætte den i stikkontakten, hvilket er en kæmpe fordel for langt de fleste mennesker. 

Talkback

Alle nyere modeller kommer med talkback funktion, hvilket gør det muligt for dig som forældre at tale gennem din forældreenhed til dit barn. Tit kan det være dit barn blot har behov for at høre din beroligende stemme uden at du fysisk skal ind til det. Det kan være en kæmpe fordel om natten, hvor du ikke vil risikere at vække resten af familien. 

Udover den smarte talk back funktion som kommer babyalarmerne også med beroligende lys samt vuggeviser, som barnet kan falde i søvn til. 

Tekniske specifikationer

 

Drifttid i batteritimer 24 timer
Størmforsyning 120 V (US)
220-240 V (EU)
Opladningstid 8 timer
Automatisk kanalvalg Ja
Frekvensbånd DECT
Kanaler 120