Puslebord – 6 bedste pusleborde på markedet

En forholdsvis essentiel ting at investere i når man skal have et barn er et puslebord, men at finde rundt på markedet for det kan være uoverskueligt for mange kommende forældre. Derfor har vi her på redaktionen gjort alt det hårde arbejde for dig allerede, og dannet os et overblik over hvilke pusleborde der er noget værd på markedet. 

Vi har baseret denne anmeldelse ud fra både vores egne erfaringer, men også ved at sammenholde diverse test og anmeldelser fra hele internettet af de forskellige borde.

Vi har valgt at starte ud med et helt klassisk puslebord, som man kender fra mange danske hjem. Det er helt enkelt design i hvid med to hylder. 

Dream JLY Basic er et praktisk puslebord som er lavet til forbrugeren der ønsker fornuftig kvalitet og design til gode priser. 

Grundet det stilrene design på dette puslebord, så passer det ind i langt de fleste hjem. Det vil gøre sig rigtig godt i et moderne bade- eller børneværelse.
De to hylder er helt perfekte til opbevaring – man kan evt. organisere det med nogle kasser til at have de forskellige ting i. 

Forhandler Totalpris Læs mere
488,00 DKK Se her

Hoppekids Isabella Puslebord

Solidt bord fra populære Hoppekids, som er kendt for at producere babyudstyr i høj kvalitet. I dette bord har du et yderst flot puslebord, som er lavet i et stilrent design som aldrig rigtigt går af mode. 

Dette puslebord er udstyret med to skuffer, som gør det let at have de ting man bruger indenfor rækkevidde. 

Det er et meget minimalistisk design – som medvirker at den har fundet plads på vores liste. Designet passer ind i langt de fleste hjem, hvilket gør det til et godt all-around puslebord. Det er et stabilt puslebord som både kan holde i lang tid i ens eget hjem, hvis man får flere børn – men det er også et puslebord, med en høj gensalgsværdi når man skal af med det igen. 

En anden fordel ved dette puslebord er, at det er muligt at bruge det som en almindelig kommode. Vi har set det mange gange før, at folk bare har valgt at fjerne puslepuden også beholde dette puslebord som en almindelig kommode.

Forhandler Totalpris Læs mere
1.618,20 DKK Se her

Linea By Leander

Nu er vi kommet til et af de mere fancy borde på listen, Linea By Leander. Det er et pænere puslebord i et unikt nordisk design, som man ikke før har set til et puslebord. Bordet er lavet i gode materialer og det kan fåes i enten bøg eller eg. 

Designet er blevet anerkendt af mange mennesker, som et af de flotteste til et puslebord. Det er selvfølgelig en smagssag, men vi tendere til at give dem ret. Bordet passer ind i det nye moderne hjem, hvor der bliver brugt mange ressourcer på indretning og at have de rigtige møbler. 

En af fordelene ved dette bord er, at man har mulighed for at justere det i to højder. Det gør det let at skifte mellem højden i forhold til, om det er far eller mor der skal bruge puslebordet. 

Bordet har to hylder, hvor der er rig mulighed for at opbevare alle de ting man skal bruge når man pusler babyen. Yderligere så følger puslepuden med når du køber dette bord.

Forhandler Totalpris Læs mere
2.245,00 DKK Se her
2.599,95 DKK Se her

Flexa baby

Flexa er et anerkendt mærke når det kommer til møbler til børn og babyer – og de har selvfølgelig også produceret det perfekte bord til dig, når du skal pusle din baby. Det er et yderst funktionel puslebord, du får hvis du vælger at investere i denne model. 

Det er virkelig langt væk på at der skal være masser af opbevaring og det skal fylde minimalt.
Som noget helt unikt har man mulighed for at vende selve puslepladen på toppen 90 grader. Det giver gode muligheder for at have puslebordet stående et sted med begrænset plads. 

Denne model kommer med hele tre store og rummelige skuffer, hvor der er masser af plads til at opbevare alle de ting du skal bruge til at pusle barnet samt diverse former for babytøj, og hvad der nu ellers er rart at have ved hånden når man pusler. 

Når man ikke længere har behov for pusledelen, så er der mulighed for at tage den af og bruge den som helt almindelig kommode. 

Forhandler Totalpris Læs mere
2.199,00 DKK Se her
3.948,00 DKK Se her

Carena Tornö

Er du på udkig efter et sammenklappeligt puslebord, så er denne model fra Tornö helt klart det rette valg for dig. Denne model er helt perfekt til dig, som enten har begrænset med plads eller blot ønsker et puslebord der let kan tages med på farten. 

Dette bord er helt ideelt til at tage med på ferie, hvis man f.eks. skal i sommerhus – eller til at have stående hos bedsteforældrene. 

Selvom det er sammenklappeligt, så kommer det stadig med mulighed for opbevaring under det – så man kan skabe de bedste rammer mens at man bruger det. 

Forhandler Totalpris Læs mere
508,00 DKK Se her

Cam Cam Harlequin puslebord

Sidst, men ikke mindst bliver vi nødt til at have dette smukke puslebord fra Cam Cam med på listen. Danske Cam Cam har produceret et helt unikt puslebord, som både er praktisk, funktionelt og ikke mindst har et flot design. 

Du får her et puslebord, hvor der er masser af plads til opbevaring.

Hvis du vælger at investere i dette Cam Cam Harlequin Puslebord så er det ikke bare et puslebord, men det er også en kommode du kan bruge i fremtiden. Det passer perfekt ind i mange hjem nu, og går fint hånd i hånd med andre moderne møbler. 

Der er mulighed for at trække puslepladen ind og ud, hvilket gør at bordet ikke fylder særlig meget når man ikke bruger det. For mange mennesker er det en stor fordel – især, hvis man lever på lidt plads. 

Cam Cam Harlequin puslebord fået i flere forskellige pastelfarver, som er højeste mode lige for tiden.

Forhandler Totalpris Læs mere
4.699,00 DKK Se her
4.699,95 DKK Se her
4.699,95 DKK Se her

Inden du vælger puslebord

Inden du går ud og køber det første og det bedste bord, så anbefaler vi at du læser hele denne guide gennem for – på den måde står du bedre, og du er sikker på du får tænkt over alle tingene. 

En af de vigtigste ting når du skal ud og købe et puslebord er højden på det – det er et sted, hvor du kommer til at bruge rigtig lang tid det næste stykke tid. Det kan derfor være en rigtig god ide at finde målebåndet frem også bruge et par minutter på at finde frem til, hvor højt bordet skal være.

En nem måde at gøre det på er ved at stille dig ved et bord i allerede har, også finde ud af hvor meget højere (eller lavere) det bord skal være. På den måde kan du hurtigt fornemme om højden falder dig naturligt.

Det bedste puslebord på markedet – hvad skal jeg vælge? 

Det kan være utroligt svært at sige lige netop hvilken model, som du skal vælge. Det hele afhænger af hvilke behov du har, dit budget og ikke mindst dine krav og ønsker til dit kommende puslebord. 

For nogle er det fint bare at benytte sig af en pusleplade de kan ligge på en kommode de allerede har – hvor andre meget gerne vil have et dedikeret puslebord. 

 

Hvis i har pladsen til det, så vil vi til enhver tid anbefale at du vælger et decideret puslebord. Man får meget mere komfort for pengene, og det bliver meget mere bekvemt at bruge tid med dit barn der. 

Det er lettere at organisere alle de ting man nu skal bruge til at pusle sit barn i et puslebord, da man kan have det hele samlet et sted. 

Hvilke ting skal jeg have til mit puslebord?

For det første er det en god ting at læse, hvilke ting der følger med når du køber et puslebord. Det er tit at pusleborde kommer uden en puslepude, som man skal købe ved siden af. 

Det kan anbefales at man bruger penge på en god puslepude, som har en god tykkelse – på den måde bliver det også en behagelig oplevelse for barnet. 

Når du har selve rammerne for puslepladsen på plads med bord og pude, så er det på tide at finde ud af, hvad du skal have af pusleartikler ved bordet. Vi anbefaler at du laver dig en liste, så du kan handle ind til det allerede inden baby kommer til verdenen. 

Det er forskelligt fra familie til familie hvad de ønsker at have ved deres puslebord, men vi anbefaler at du faktisk har lidt af alt som man bruger når det kommer til hygiejne af din baby.
Yderligere så kan vi anbefale at man har lidt tøj, bodyer og diverse klude liggende klar også. 

Når man har hele grundlaget for puslepladsen på plads, så kan man begynde at gøre det lidt hyggeligt. Det kan man f.eks. gøre ved at have lidt blødt legetøj liggende som barnet kan holde i mens det bliver skiftet – eller f.eks. ved at hænge en uro over puslebordet. 

Vælg det rigtige puslebord – guide

At finde frem til det helt rigtige puslebord kan som vi tidligere har nævnt være lidt af en udfordring. Det vil vi prøve at gøre lidt mere overskueligt i denne guide, ved at liste de ting op som du skal kigge på inden du køber babyalarm. 

Sikkerhed

Det første du skal tænke på når du køber et puslebord er helt klart sikkerheden. Det er i alle forældres fælles interesse at sikkerheden er på plads, og barnet ikke risikere at komme til skade.
Inden du køber det kan det være en god ide at se på, hvordan det er bygget. Ser det robust ud? Er det lavet af gode materialer? Har andre erfaringer med det?

Når i så har fået jeres nye puslebord hjem, så kan vi anbefale at man tjekker det hele gennem en ekstra gang når man har samlet det. Alle skruer, samlinger og andet der kan gå fra hinanden. 

 

Vi har god erfaring med at købe et stof strop – som vi har bordet fast til hhv. bordet og væggen, på samme måde som man sikre store skabe. På den måde har vi været sikre på at puslebordet ikke har væltet. 

Højden

Som vi tidligere har været inde på, så er det utroligt vigtigt at højden er i orden når man skal købe et puslebord. Man kommer til at bruge længere tid ved puslebordet end man lige tror, og derfor er det vigtigt at puslebordet har den rigtige højde. 

Hvis bordet er for lavt kommer du til at stå i en dårlig foroverbøjet stilling ind over barnet, hvilket ikke er godt for ryggen i længden. Er det derimod for højt, så kommer du til at stå med armene meget højt oppe, hvilket ikke er godt for dine skuldre. 

I dag er det dog også muligt at finde pusleborde, som man kan justere i højden. Det er ideelt, hvis både mor og far kommer til at pusle cirka lige meget. Ellers skal man altid gå efter den forældre, som kommer til at bruge det mest. 

Størrelsen

Størrelsen er selvfølgelig også en vigtig ting for, at det passer ind i jeres hjem. Vi anbefaler på forhånd at du måler op, når du har fundet den model du godt kunne tænke dig. På den måde er det lettere at danne sig et overblik over, om man rent faktisk har plads til den eller om man skal finde et mindre et. 


Alternativt kan man kigge efter en anden løsning – f.eks. en pusleplade eller et væghængt puslebord. 

Opbevaring

Selvom man måske ikke tænker over det i starten af processen når man skal købe et puslebord, så er opbevaring noget man burde overveje. Alle pusleborde har hver deres måde at lade dig opbevare tingene på ved det – så derfor kan det anbefales at kigge på nogle forskellige modeller, og se hvad du bedst kan lide af opbevaring. 

 

Nogle kan bedste lide at der er skuffer til at lukke af for det hele, hvor andre foretrækker at det er hylder så man hurtigt og let kan nå de ting man skal bruge. 

Design

Sidst, men ikke mindst. Design! Det er især den kvindelige del af hjemmet der foretrækker, at designet på puslebordet passer ind i resten af hjemmet. Derfor kan det være en god ide på forhånd, at overveje hvilken form for design eller stil som jeres kommende puslebord skal være i.

Leave a Comment