Mange mennesker tænker ikke over at anskaffe sig en rejseseng til baby når de bliver forældre, men for mange mennesker kan det være en rigtig god investering. Det er en stor omvæltning at blive forældre i første omgang, men pludselig skal man til at tænke over andre end sig selv når man skal ud af huset i længere tid afgangen.  

Det kan f.eks. være på en miniferie, men også bare hvis man skal have barnet passet at man skal tænke over en række nye ting. En af tingene er blandt ting som en rejseseng man kan tage med sig på farten – det kan være med til at skabe en tryghed og gode rammer for nattesøvnen og middagsluren for dit barn uanset hvor i befinder jer henne.  

De fås i mange forskellige variationer og prisklasser, så inden du går i gang med at kigge efter den rigtige er det en god ide at gøre op med jer selv, hvad jeres behov for en rejseseng er.  Hvis i er folk der er på farten blot et par gange om året, så giver det rigtig god mening at investere lidt ekstra i en rejseseng til baby. Det giver mulighed for at give jeres barn en fast ramme væk fra hjemmet, det kan f.eks. også være på besøg hos bedsteforældrene.  

Beemoo rejseseng 

Vi kommer ikke uden om denne model, når vi snakker om rejseseng til baby. Denne Bemoo model er klart en af de senge, hvor de får allermest for pengene. Det er en utrolig praktisk rejseseng, som er med til at danne gode rammer for dit barn når det skal sove eller på anden måde blot hvile.  

Den er fremstillet i lækre materialer som bomuld og nylon, samt udformet i en ramme som gør den let at folde sammen.  
Der medfølger en smart rejsetaske til at have denne Beemoo rejseseng til baby i når du ikke bruger den. Sengen vejer blot 9kg, hvilket gør den let at have med på farten i den medfølgende taske.  

Forhandler Totalpris Læs mere
318,00 DKK Se her

Dream 1 

Et rigtigt godt alternativ til Beemoo rejsesengen er denne Dream 1 rejseseng fra Bekids. Sengen minder i designet rigtig meget om sengen fra Beemoo, men er bygget i lidt mere robuste materialer. Også her får du rigtig meget senge for pengene og du får let en seng, som kan gå i arv til lillebror eller søster.  

Sengen kommer med en vatteret bundplade samt en foldbar madras. Det giver et rigtig godt underlag til dit barn. Her er på ingen måde gået på kompromis med, hvordan barnet skal ligge. Madrassen der kommer med er lavet i 100% bomuld, hvilket er et stort plus for mange mennesker.  

Forhandler Totalpris Læs mere
649,90 DKK Se her

Bemoo Play N Fun 2019 Rejseseng 

Er du typen som er en del ude af huset, så kan denne rejseseng helt klart være værd at tage et kig på. Har kan du få en kombination af seng, pusleplads og kravlegård i en. Ydermere så har denne model et sæthjul på, hvilket gør den let at rykke rundt på.  

Vælger du at købe denne model, så får du også et puslebord med – som kan bruges ovenpå selve sengen. Det er supersmart når man er ude af huset, da det giver gode muligheder for at pusle barnet.  
Der medfølger også en uro til sengen der kan berolige barnet med behageligt lys og melodier.   Der er oveni købet en lille taske man kan hænge på sengen, hvor man f.eks. kan opbevare sin babyalarm i.

Bunden af sengen kan justeres i 3 forskellige højder alt efter barnets alder.  

Forhandler Totalpris Læs mere
778,00 DKK Se her

Moweo rejseseng  

Et andet godt bud på en klassisk rejseseng til baby er denne Melange model fra Moweo – sengen kommer i et design med en struktur der kan slås sammen Ala dem vi har set fra Beemoo. Denne model er i et flot lyst gråt soft, i et lækkert materiale.  
 
Noget af det som skiller sig ud ved denne seng fremfor Beemoo sengen er, at den har åbent net hele vejen rundt. Det er der både fordele og ulemper ved. En af fordelene er at ventilationen er langt bedre i den, så hvis du har et barn der har det meget varmt kan det være en fordel.  
Det kan dog omvendt også være en ulempe, hvis du har et barn som let bliver distraheret, når det skal sove. 
 
Sengen kan let foldes sammen og kommes i en transporttaske, som medfølger ved køb af sengen.   

Forhandler Totalpris Læs mere
368,00 DKK Se her

Moweo Quickfold  

Er du oftere ude af hjemmet, så kan det anbefales at bruge lidt ekstra penge på en lidt bedre model. Vi har her fundet frem til en stærkt og anerkendt model fra Moweo igen – med et såkaldt Quickfold design. Det gør det utroligt nemt at slå sengen op og folde den sammen igen, men uden at der er gået på kompromis med kvaliteten.  

En anden fordel ved denne rejseseng til baby er blandt andet, at den har små hjul under benene, som gør den let at flytte rundt på når den er slået op. Det kan f.eks. være en fordel hvis man er i sommerhus. Der kan det være oplagt både at bruge den som seng, men også som kravlegård i dagstimerne så barnet kan være en del af det sociale.  

Forhandler Totalpris Læs mere
698,00 DKK Se her

Deryan Baby Luxe Rejseseng 

Dette er lidt et alternativ i forhold til, hvad man ellers ser inden for rejsesenge. Her er der nemlig tale om et rejsetelt, som fungerer som en seng. Det er utroligt let at slå op – og er helt ideelt, hvis du rejser i sommermåneder.  

Udover at være let at slå op og ned igen, så kommer den også med en lang række andre fordele. Blandt andet er madrassen selvoppuselig, indbygget myggenet samt at teltet har et UV-filter på +50.  
 
Teltet kan også være ideelt at have, hvis i bruger meget tid i haven, på stranden eller generelt blot ude i naturen sammen med barnet.  

Forhandler Totalpris Læs mere
568,00 DKK Se her

Hauck Dream’n Play plus 

Sidst, men ikke mindst har vi denne lækre rejseseeng fra Hauck på vores liste over senge, som er værd at tage et kig på. Sengen er lavet i lækre materialer og i en god størrelse med masser af plads til barnet kan vokse i den.  

 
Sengen er utrolig enkel at sætte op, hvilket for mange mennesker er et af de ultimative krav når de skal vælge en rejseseng til babyen. En anden bonus vi ikke rigtig har set i de andre senge, har været at man kan åbne gavlen i denne seng. Det giver mulighed for at når barnet selv kan kravle, så kan man blot åbne og barnet kravler selv ind eller ud. Det er også med til at beskytte din krop og spare nogle løft i dårlige stillinger.  

Forhandler Totalpris Læs mere
468,00 DKK Se her

Vend dit barn til rejsesengen 

Det kan anbefales at man bruger lidt tid på at vende barnet til rejsesengen, så første gang den bliver lagt i det ikke bliver et mareridt for alle. Det kan gøres ved at slå sengen op derhjemme – gerne i et rum som barnet normalt ikke sover i.  
 
Ved at lade barnet sove i sengen et par gange derhjemme, så er den ikke helt vildt fremmed når barnet skal sove i den et fremmed sted. Det vil derfor være lettere for den at finde ro og tryghed.  

Leave a Comment