Med denne Neonate BC-5700D ser vi på en af de mest solgte modeller fra Neonate til dato, og det er ikke helt uden grund! Her får du en babyalarm som virkelig er alle pengene værd, det er klart en af de bedste babyalarmer på markedet – også selvom den har nogle år på bagen efterhånden. 

Babyalarmen er en forgænger til den populære Neonate BC-5800D og Neonate BC-6900D, men selvom det er en ældre model så kan den stadig være en rigtig god investering den dag i dag. Denne Neonate babyalarm er stadig langt bedre end topmodeller fra mange af de andre producenter, hvilket er et generelt kendetegn fra Neonate.no, som er milepæle foran alle deres konkurrenter på rigtig mange punkter. 

Neonate BC-5700D Specifikationer

I skal selvfølgelig ikke snydes for en liste med specifikationerne på denne Neonate BC-5700D, du vil ikke tro det er en babyalarm der har en del år på bagen. Du vil hurtigt kunne konstatere at det er en babyalarm i den absolutte topklasse. Af alle de babyalarm test vi har lavet, så er dette klart en af de bedste. 

Temperaturmåler

Som en af de første på markedet som kom denne babyalarm med en temperaturmåler indbygget i sender enheden, som du kan aflæse på din forældreenhed. Funktionen stopper dog ikke her, da der også er indbygget en såkaldt temperatur alarm. Her vil alarmen informere dig hvis temperaturen pludselig bliver for høj eller for lav, hvilket kan være en rar sikkerhed som forældre at kunne følge med i. 

Stråling

Noget der de seneste par år er blevet et rigtigt hedt samtale emne, det er mængden af stråler som en babyalarm udsender. Her har vi med en babyalarm at gøre, som udsender minimalt med stråler ud. Babyalarmen kører på en digital frekvens, som er med til at begræns mængden af strål. Udover at denne Neonate BC-5700D kører på en digital frekvens, så slår den også helt automatisk fra så den ikke sender noget signal videre når der ikke bliver givet lyd fra barnet. På den måde bliver der kun udsendt stråler i små mængder af gangen, når babyalarmen sender signal til modtageren om at der bliver givet lyd. 

Rækkevidde

Det her var en af de første modeller fra Neonate, som var bygget til en rækkevidde på op mod 800 meter. Rækkevidden på de 800 meter er i dag blevet et kendetegn fra Neonate babyalarmer, hvilket er en rar tryghed for mange mennesker. Selvom vi på ingen måde anbefaler du opholder dig så langt væk fra dit barn, så siger de lidt om styrken på signalet. Det er ikke et signal der bliver forstyrret af at der er en væg mellem jer.  

Kanaler

Som noget nyt er Neonate begyndt at producere deres babyalarmer, så de kører på en digital frekvens. Det betyder at alle babyalarmerne kører på lukkede frekvens, som er med til at sikre høj sikkerhed på kanalerne. Det gør at andre former for elektronik ikke kan forstyrre jeres babyalarm. 

Babyalarmen vælger yderligere selv kanaler når den tændes – på den måde sikre du at babyalarmen altid har den optimale forbindelse mellem sender og modtager. 

Batteri

Som standard kommer disse babyalarmer med høj kapacitets litium batterier, med op til 200 batteritid på. Det er klart det højeste inden for babyalarmer, hvilket er en kæmpe fordel for dig som forældre. Yderligere så kommer alle babyalarmer med 2 års garanti på deres batteri. 

På LCD displayet kan du altid følge med i hvor meget batteri der er tilbage, og hvis du skulle nå et lavt niveau – så vil den afgive en alarm og minde dig om at oplade batterierne. 

Justerbar mikrofon 

Ikke alle miljøer er ens, og derfor kan det også være nødvendigt at skulle justere på følsomheden på mikrofonen. Det er muligt på denne model, så hvilket er perfekt for dig som har et barn der sover i forskellige miljøer. Sover barnet et sted med meget larm kan det være ideelt at skrue ned for følsomheden, da du ellers vil kunne følge med i alle andre lyde også.