Endnu engang har Neonate gjort det – denne her gang har de lanceret deres Neonate BC-6900D, som er deres ny topmodel. Denne Neonate babyalarm  erstatter de gamle BC-6500D og BC-5800D som indtil videre har været de to topmodeller hos Neonate.
De er stadig utrolig gode modeller hvor man får rigtig meget babyalarm for pengene, men hvis man går op i at have det nyeste og det bedste – så kan det virkelig anbefale at investere i denne Neonate BC-6900D Babyalarm. 

I denne model går alle de klassisk træk fra Neonate selvfølgelig gennem – designet er det velkendte fra deres tidligere designs, blot med opdateringer så den virker mere moderne. De holder fast i det samme design, hvilket er helt forståeligt. Det er et design der er gennemtestet både for holdbarhed, brugervenlighed og ikke mindst designmæssigt. Det er en meget minimal babyalarm som ikke tiltrækker den store opmærksomhed hvilket er helt perfekt for mange mennesker. 

Neonate BC-6900DNeonate BC-6900D Specifikationer

For at gøre det overskuelig for dig hvad den har af funktioner denne Neonate BC-6900D babyalarm har vi inddelt denne artikel i forskellige små afsnit der gør det mere overskueligt for dig som forbruger. Du kan hurtigt scrolle hen til de ting som betyder noget for dig når du skal vælge babyalarm i stedet for at skal scrolle det hele igennem. 

Intet støj med Neonate BC-6900D

Som på de seneste modeller af Neonates babyalarmer, så er forbindelsen på denne også baseret på en digital teknologi frem for de gammeldags analoge babyalarmer. Langt de fleste mennesker kan huske de gamle analoge babyalarmer hvor forbindelsen var dårlig eller at naboens babyalarm også gik ind over din fordi de kørte på samme frekvens. 

Fordelen ved at benytte sig af en babyalarm som Neonate BC-6900D der benytter sig af en digital frekvens er, at den selv finder den bedste og mest optimale frekvens og sørger for at sender og modtager snakker sammen helt automatisk. 

Det hele gøres på et lukket netværk som sikre at forbindelsen ikke bliver forstyrret af elementer der kommer udefra. Det medvirker også til at din babyalarm ikke kan aflyttes som man let kunne med de gammeldags analoge babyalarmer. 

Genopladelige batterier til Neonate BC-6900D

Når du vælger at investere i Neonate BC-6900D får en en babyalarm med genopladelige Lithium-batterier, som sikre dig en ekstra lang levetid. Neonate har altid været kendt for deres lange batteritid og stabile batterier, og det lever de op til endnu engang hvilket er en rigtig god grund til at vælge en babyalarm fra Neonate. 

Denne gang kommer babyalarmen med genopladelige Lithium Batterier på hele 1300 mAh, hvilket giver over 70 timers batteritid. Babyalarmen har selvfølgelig indbygget funktion til at fortælle dig når et af batteri sættene skal lades op – når batterierne skal lades op så foregår det også forholdsvis hurtigt. Det sker nemlig på blot 3-4 timer, hvilket er noget de fleste sagtens kan leve med. 

Lang rækkevidde 

På denne front er der ikke helt vildt meget nyt – men vi synes endnu engang at det er vigtig at fremhæve den lange rækkevidde som du får med en babyalarm fra Neonate. Ligesom de tidligere modeller får du en rækkevidde på op til 800 meter, hvilket er rigeligt for langt de fleste mennesker. Det er de færreste der opholder sig længere væk fra deres børn når de er alene. Neonate har derfor ikke set sig nødsaget til at arbejde på at forbedre rækkevidden, men har derimod fokuseret på at forbedre andre funktioner i babyalarmen. 

Udsender en lav mængde stråling

Noget af det som Neonate altid har haft fokus på har været, at lave babyalarmer der udsender en lav mængde stråling. Allerede ved at deres babyalarm er digital frem for analog bliver strålingen minimeret, men de har valgt at arbejde yderligere med det.

De har udviklet en såkaldt ZFR funktion (ZFR-mode), som står for Zero Radiation Function. Måden den fungere på er at når der ikke er lyd fra baby og babyalarmen ikke har brug for at sende signal afsted, så slukker den for alt stråling. Så snart din baby giver lyd fra sig begynder den at udsende stråling igen.

Det er altså kun i korte perioder, hvor babyalarmen rent faktisk er aktiv at der bliver udsendt stråling og ikke konstant. Det er en stor forbedring både i forhold til deres tidligere modeller samt konkurrenternes. 

Stor og forbedret LCD-display

På denne model har Neonate valgt at kigge på LCD-displayet og har gjort det både større og bedre. Det nye display måler nu 3,4×3,6 cm. 

Fordele og ulemper

Fordele

 • Mange indstillinger
  • Mikrofonfølsomhed
  • Lydstyrke
  • Vibration Mode 
 • Talkback funktion
 • Lav stråling
 • Lang rækkevidde
 • Genopladelige batterier

Ulemper

 • Ikke video
 • Kun et design