Philips Avent DECT SCD506

Philips Avent DECT SCD506 er den billige babyalarm fra mastodonten, Philips. De har en lang række babyalarmer i alle prisklasser, og dette er en af de billigst. Her har man skåret det helt ind til benet hvad en babyalarm skal kunne, og man kommer ikke til at betale for en masser funktioner som man ikke kommer til at bruge. Det er uden tvivl en babyalarm som ligger i den billige ende, men den er bestemt ikke ubrugelig!

Denne Philips Avent DECT SCD506 er flere gange blevet kåret som test vinder af forskellige magasiner, da man får rigtig meget babyalarm til prisen. Det er en utrolig billig babyalarm, som giver en masse værdi for pengene.
Den kommer dog også med en masse smarte funktioner, som man ikke engang ser i nogle af de helt dyre babyalarmer, hvilket taler meget op for denne model!

Forhandler Totalpris Læs mere
899,00 DKK Se her

Rækkevidde

Den er ikke blandt de babyalarmer som har den længste rækkevidde på markedet, men den er stadig acceptabelt. Hvis du benytter den udenfor uden noget der kommer i vejen for den, så har Philips Avent DECT SCD506 en rækkevidde på op til 330 meter, og indendørs har den på omkring 50 meter.
De 50 meter indendørs er lige i underkanten selvom det er sjældent man har behov for mere, så er det altid rart at have en buffer så man ikke skal tænke for meget over placeringen af sit barn. Vi anbefaler dog aldrig at du er for langt væk fra dit barn når det sover. Da man gerne skulle kunne komme hurtigt til det, hvis nu der skulle ske noget.

Hos andre modeller som f.eks. Neonate BC5800D har du op til 800 meters rækkevidde, hvilket er mere end det dobbelte i forhold til denne Philips Avent DECT SCD506!

Batterilevetid

Batteriet har cirka en levetid på et døgn (24 timer), på en fuldopladning. Det er ikke meget i forhold til babyalarmer fra andre producenter, som f.eks. Neonate eller Nabby. Der har helt op til 70 timers batterilevetid!

En anden ulempe når det kommer til batteriet på denne model er, at den er 8 timer om at lade op. Ser man på f.eks. Nabby babyalarm, så har den op til 70 timers batterilevetid, og den har lynopladning så den kan lades op på bare 1 time.

Så Philips Avent DECT SCD506 er altså utrolig langtid om, at lade op i forhold til mange andre babyalarmer. Skal man dog bare bruge babyalarmen derhjemme, hvor senderen fast står ved din babys seng og du har modtageren på natbordet, så er det let at have den til ladning løbende. Til denne pris er det en fornuftig babyalarm til at have i hjemmet, så man ikke altid skal flytte rundt på den man f.eks. bruger i barnevognen. Det er altså en billig måde at få en babyalarm fast i soveværelset.

Design

Design mæssigt er der både gode ting og dårlige ting – hvis vi starter med at kigge på forældreenheden, så er der ikke så meget at sige. Den er lille og let at anvende, og man kan snildt have den rundt om halsen.

Kigger man derimod på sender-enheden, så er det en helt anden snak. Den er noget større og fylder en del i forhold til forældre-enheden. Den kommer dog med nogle funktioner i sig som opvejer det lidt.
Den har f.eks. indbygget natlys og vuggeviser, som du kan styre fra forældreenheden. Dette gør den ideelt til at have stående fast i børneværelset, hvor det måske ikke er et lige så stort problem at finde plads til den, som det f.eks. kan være ude i en barnevogn.

Forhandler Totalpris Læs mere
899,00 DKK Se her

Konklusion

Alt i alt er det en fin babyalarm som kan de helt basic funktioner. Man kan tydeligt mærke at det er en billig model, og at man får hvad man betaler for.