Med Philips Avent DECT SCD570 får du en babyalarm i topkvalitet, fra et stort og anerkendt brand. Med denne babyalarm er du garanteret en alarm i højeste kvalitet, som lever op til alle de krav du kan forvente til en babyalarm i nyere tid. Denne Philips Avent SCD570 har vundet flere anmeldelser fra store og anerkendte medier som blandt andet klikk.no, hvor den for nyligt blev kåret som test vinder.

Du får med denne babyalarm en lang række funktioner, som man ikke får i nogle af de billigere modeller som f.eks. Philips Avent DECT SCD506, som vi også har anmeldt her på siden.

Elementære funktioner og display

Denne babyalarm kommer selvfølgelig med alle de gængse funktioner, som man nu måtte forvente en babyalarm har. Philips har formået at producere en babyalarm, som løser de elementære funktioner til UG. Der er klar lyd og høj sikkerhed på forbindelsen. Philips Avent SCD570 babyalarm benytter sig af den populære DECT teknologi til at skabe forbindelse mellem sender og modtager enheden, hvilket er med til at sikre en høj sikkerhed på linjen.

DECT teknologien sikre at der ikke er andre enheder eller elektronik der forstyrre linjen, og der er derfor altid klar lyd mellem dig og din baby. Yderligere giver det en rækkevidde på helt op til 330 meter, hvilket i langt de fleste behov er mere end rigeligt. Den moderne teknologi er også med til at filtrere diverse former for støj fra, så lyden det går helt rent igennem. På mange billigere babyalarmer kan man tit opleve at forskellige former for andre lydkilder også går i såsom f.eks. fugle osv – men denne Philips Avent SCD570 har virkelig formået at udnytte teknologien og give dig krystalklar lyd. Du vil i Philips Avent SCD570 også finde en basis funktion som temperaturovervågning, som vi har fundet yderst brugbar og præcis! For mange forældre er det rart især om sommeren at kunne overvåge, om det bliver for varmt der hvor barnet sover.

Meget babyalarm for pengene

Hvis du planlægger at bruge denne babyalarm i lang tid til flere børn, eller blot vil have toppen af poppen når det kommer til babyalarmer, så er dette et rigtigt godt bud.

Den har en yderst imponerende rækkevidde som på papiret er opgivet til 330 meter, men ifølge flere test har det vist sig at i åbent landskab, så rækker den faktisk til op mellem 500 og 700 meter. Det må siges at være yderst imponerende, og mere end hvad man kan forvente af nogen babyalarm.

En anden ting som sprang i øjnene hos er, var hvor brugervenlig – Det er helt klart et plus at den er let at betjene. Man kan virkelig godt mærke at udviklerne hos Philips har stor erfaring i at udvikle produkter, som er intuitive for forbrugeren.

Batteritiden er også blandt de bedste på markedet, hvilket også tæller med til alt det gode på denne babyalarm. Den har hele 18 timers drift når den er fuld opladt, hvilket er mere end rigeligt for de fleste menneskers tilfælde.

En anden yderst lækker funktion på Philips Avent SCD570 er at den har talk back funktion. For nogle mennesker er det vigtig ting for dem, hvor andre er modstandere af at benytte sig af det. Vi vil forholde os negative her, da det er en smagssag i forhold til opdragelse.

Så hvis du er på udkig efter en babyalarm, hvor kvaliteten virkelig er i top og du vil være sikker på altid at kunne høre dit barn. Så er denne Philips Avent SCD570 helt klart et godt bud!

Leave a Comment