Vtech er en traditionsrig virksomhed, som er kendt for at producere en lang række kvalitetsprodukt inden for elektroknikbranchen. Deres primære områder er telefoner og elektronisk læringslegetøj, men de beskæftiger sig også med at lave babyalarmer. Deres Vtech BM2000 er en fornuftig babyalarm i mellemklassen, som lever op til de fleste menneskers behov for en babyalarm. De går højt op i at kvaliteten af deres produkter er i orden, og de tror så meget på deres produkter at du får 3 års garanti med når du køber denne babyalarm. Trods de 3 år garanti, så er denne babyalarm yderst konkurrencedygtig, og man får rigtig meget babyalarm for pengene her.

DECT Teknologi sikre et stabilt signal

Noget af det vigtigste ved et babyalarm er, at den har et stabilt signal mellem baby- og forældreenheden. Vtech BM2000 benytter sig af den nyeste DECT teknologi, som sikre at signalet kører på en lukket frekvens som kun bliver benyttet af jeres babyalarm sæt. På den måde undgår du at flere babyalarmer lapper ind over hinanden, og at signalet evt. måtte blive chikaneret af andre ting i luften.

Lyden er krystalklar og helt uden forstyrrelser, hvilket sikre at du tydeligt kan høre om det er dit barn der pusler rundt eller nogle der larmer lige ved siden af dit barn. Den fantastiske DECT teknologi sikre også en perfekt tovejskommunikation, som gør det muligt for dig som forældre at snakke til barnet via forældreenheden.
Vi anbefaler dog at man ikke gør brug af denne funktion, da det kan være svært for barnet at forstå det kan høre jeres stemmer, men ikke se jer. Du går også glip af noget nærvær med dit barn ved at benytte dig for meget af denne funktion. Det er selvfølgelig helt op til jer selv som forældre, men det er i hvert fald vores anbefalinger.

Forældreenheden har 5 led indikatorer, så du tydeligt kan se når dit barn giver lyd fra sig, hvis du har den på lydløs. Yderligere så kommer den med 5 forprogrammerede vuggeviser, som kan få dit barn til at falde til ro når det skal sove.

Intuitiv forældreenhed

Vtech BM2000 kommer med en fantastisk forældreenhed, som har en baggrundsbelyst LCD skærm. Enheden viser en lang række informationer som f.eks. temperatur og batterilevetid.

Denne fantastiske Vtech babyalarm, Vtech BM2000, har en rækkevidde på op til 300 meter, hvilket er mere end rigeligt for langt de fleste menneskers tilfælde. Det er alt i alt en rigtig god babyalarm til en god pris, som vi bestemt kan anbefale.