Det kan være et forvirrende marked at finde frem til den helt rigtige babyalarm. Der er mange alarmer på markedet, og de alle sammen prøver at sælge sig selv bedst muligt til dig.

Vi har lavet en lille guide til, hvad du skal kigge efter når du er på udkig efter en ny babyalarm. For de fleste kan det være en stor udfordring at vide, hvad man skal kigge efter, især hvis det er første gang man skal købe en. Det er ligesom med alt andet elektronik, udviklingen går ufattelig stærk. Med denne guide får du nogle indikatorer af, hvad du skal kigge efter ellers kan du læse denne test af babyalarmer, hvor de kommer med konkrete eksempler på babyalarmer der er værd at investere i.

Pris

Det første du skal finde ud af er at selvfølgelig, hvad dit budget er når du skal ud og kigge efter babyalarmer. Der er ingen grund til at kigge på babyalarmer, som alligevel er ude for dit budget. Babyalarmer fås i alle budgetter, hvor de billigste starter fra et par hundrede kroner og de dyreste koster et par tusinde kroner.

Vælger man en babyalarm imellem segmentet, så er man typisk dækket rigtigt godt ind, men man skal heller ikke være bange for de billige. Man kan sagens få en god babyalarm som ligger i det billige segment.

Analog eller digital

Når det kommer til babyalarm verdenen, så er der både analoge og digitale babyalarmer, hvor vi helt klart vil anbefale det sidst. Før i tiden inden teknologien var så udviklet, der var babyalarmer udelukkende analoge.

Fordelen ved de nye digitale babyalarmer er, at de er langt mere stabile og ikke bliver forstyrret af andre apparater. Med en analog babyalarm kan man godt opleve at andre babyalarmer eller walkie-talkier kan gå ind over signalet, hvilket kan ødelægge det for dig.

Vores anbefaling er derfor helt klart at gå efter en digital babyalarm. Det er langt de fleste også efterhånden, men det er stadig en god ting lige at tjekke op på for en sikkerhedsskyld.

Video eller ikke video?

Over de seneste par år er der kommet et boom i antallet af babyalarmer med videokamera. Det giver dig mulighed for at kigge til dit barn uden, at skulle forstyrre det under søvnen. Mange bruger det også til at observere børnene når de leger.


Det er bestemt ikke en nødvendighed, så jeg vil anbefale at gøre op med dig selv om det er en funktion du har behov for.

Størrelse

Størrelsen er en mindre vigtig faktor, men den er stadig rar at have in-mente. Der er stor forskel på størrelsen af babyalarmerne.

Nogle er ikke meget større end en lille mobil telefon, hvor andre modeller er kæmpe klodser som ikke er til at have med rundt. Det er typisk de billigere modeller der er større, da det kan være svært at komprimere det ned i en lille størrelse og derved dyrere. Vi anbefaler at købe en babyalarm du kan have i lommen, så du kan have den med rundt over alt.

Leave a Comment