Slyngevugge – Garanti for søvn hos baby

Som nye forældre kan det være en kamp at få sit barn til at sove, det kan en slyngevugge være en god løsning på. De fleste forældre vil med garanti opleve at deres barn i en kortere eller længere periode vil opleve, at deres barn får problemer med at sove. 

Vi har personligt selv rigtig gode erfaringer med en slyngevugge, når vi har skulle få vores børn til at sove. Det skal dog siges at det ikke er et mirakel produkt, men blot en produkt som kan være tryghedsskabende for dit barn. Som du sikkert er bekendt med, så er tryghed det vigtigste for et barn. Det har lige ligget 9 måneder inden i en tryg mave, og pludselig er det kommet ud i den store åbne verden – hvilket klart må være meget overvældende. 

NONOMO Slyngevugge – VORES ANBEFALING!

Hvis dit barn har problemer med at sove, så vil denne NONOMO slyngevugge hjælpe dit barn på en sund og ergonomisk måde. Denne vugge skaber et miljø som minder og mors mave, og dermed tryghed.

Denne vugge sikre at dit barn kommer til at ligge ergonomisk, så barnets vægt bliver ligeligt fordelt udover hele kroppen. Yderligere er det med til at give en sund og buet form for barnet ryg, hvilket er aflastende for halebenet samt at det forhindre barnets hoved i at blive fladt.

Denne NONOMO Slyngevugge er anbefalet af sundhedsplejerske og andet fagpersonale verden over for den gode design. 

Forhandler Totalpris Læs mere
1.499,00 DKK Se her
1.499,00 DKK Se her

Natures Sway Original Extended Slyngevugge

Natures Sway Original Slyngevugge

Dette er den første model som Natures Sway kom med – men det er bestemt ikke noget negativ. Dette er klart en af de bedste modeller på markedet, den er lavet i virkelig lækre materialer og i et flot design. 

Denne kommer med monteringsgrej så den både kan monteres i en krog, men også i en dørkarm med det karmbeslag i galvaniseret stål der følger med. Den er super let at pakke ned og tage med sig. Det kan være ideelt at have den med på f.eks. ferie, så barnet kan bibeholde sine trygge rammer.

Forhandler Totalpris Læs mere
1.999,00 DKK Se her

Hvorfor bruge en slyngevugge

Det store spørgsmål er helt klart, hvorfor du skal anskaffe dig en slyngevugge? Det er der rigtig mange gode grunde til – som vi vil gøre dig klogere på i dette indlæg. 

En af tingene er at en slyngevugge er tryghedsskabende – vuggen skaber en følelse af tryghed som har mange ligheder med den som var inden i maven. Når du ligger dit barn i hængevuggen vil det føle sig omfavnet og automatisk vil en følelse af ro, tryghed og varme sprede sig i dit barns krop. Det er klart tre af de vigtigste ingredienser når det kommer til at få et barn til at sove. 

Vuggen er perfekt at putte da den skaber en blød lille hule, som automatisk former sig efter barnet. Ligesom det oplevede i morens mave. 

Slyngevugge stimulere barnets motorik

Udover blot at være en hjælp til at få barnet til at falde til ro, så er vuggen også med til at stimulere en masse sanser i barnets krop. Når barnet bliver lagt ned i vuggen vil den blive omfavnet af selve vuggen, som vil bidrage til at barnet mærket sin egen krop. Barnets små bevægelser sætter vuggen i bevægelse, hvilket er med til at stimulere sanserne og udviklingen hos dit barn. 

Stativ til slyngevugge

Når du anskaffer dig en slyngevugge så kan det anbefales at man anskaffer sig et stativ til det. Mange modeller giver muligheden for blot at hænge vuggen op i loftet, men med et stativ åbner du en masse frihed.
Du kan flytte vuggen rundt i din bolig så den står i nærheden af, hvor du selv befinder dig – eller hvor der er ro til at dit barn kan sove.

Stativ til slyngevugge fra Nonomo kommer i et enkelt stilrent design, som ikke vil være et stort forstyrrende element i hjemmet. Stativet måler 188 cm i højden, og man skal påregne cirka en kvadratmeter gulvplads til den. Stativet kan holde op til 15 kg.
Når man ikke bruger stativet så er det muligt at pakke det sammen, så det ikke fylder særligt meget. Det gør det også muligt at transportere forholdsvis let. 

Slyngevugge motor

Hvis man har et barn der har svært at sove uden at det bliver vugget – så kan det være en rigtig god investering at anskaffe sig en slyngevugge motor. Motoren kan monteres over ophænget, og kan vugge ens vugge for en. Det giver en masse frihed til dig som forældre.

Det kan især anbefales til folk der har børn der lider af kolik eller refluks, og dermed har svært ved at sove uden den ekstra tryghed. At have et barn der konstant skal være på armen og skal vugges kan være en stor udfordring. Det kan en slyngevugge motor løse for dig, det kan give dig en masse frihed til f.eks at komme i bad, eller få gjort nogle andre praktiske gøremål. Læs f.eks. om Ditte’s erfaring med en vuggemotor til slyngevugge her på hendes blog. 

Slyngevugge junior

Som med mange andre ting, så er det også muligt at få en Slyngevugge i forskellige størrelser. Nogen mærker laver dem universelt til at passe fra de er 0-2 år, hvor andre har delt deres lidt op så de kun dækker en periode. 

Natures Sway Slyngevugge Junior

Natures Sway Slyngevugge Junior

Denne model er den nyeste fra Natures Sway . den kommer i en ny og forbedret udgave. Her er der f.eks. kommet en forbedret fjeder, hvilket betyder at denne kun har en fjeder. Denne model er til børn på +10 kg, og derfor kan den ikke anbefales hvis man ønsker at bruge den til mindre børn.
Fjederen på denne model er lidt kraftigere, og der skal derfor mere vægt til for at få den til at hoppe op og ned. – Denne model skal fastmonteres med en krog i loftet, og her er det altså ikke muligt at bruge en karmbeslag, som med nogle af de andre modeller.

Så hvis du er et på udkig efter en model der kan bruges til et lidt større barn, så er det klart denne vi vil anbefale dig at gå med.

Forhandler Totalpris Læs mere
2.099,00 DKK Se her

Gode råd inden du køber en slyngevugge

Inden du går ud og investere i en slyngevugge, så har vi lige et par enkelte gode råd. Det er nogle simple råd, som du kan tage med dig på vejen. 

Luftcirkulationen

Det er vigtigt at du sørger for, at der plads omkring hovedet på barnet. Ellers vil barnet hurtigt få det for varmt, og det vil være svært for barnet at få ordentligt med frisk luft ned i vuggen. 

Afstiver til bunden

Det kan også anbefales at tilkøbe en afstiver til bunden af de kommende slyngevuggen, da det skaber noget mere stabilitet. For nogle børn kan det godt blive alt for blødt at ligge direkte ned i slyngevuggen.

Alternativt kan man bruge en babymadras, hvis den passer ned i. 

Leave a Comment