Supernova Babyalarm

Vores ekspert har gennem årene oplevet flere forskellige modeller af babyalarmerne fra Supernova, og har altid været imponeret over hvor gode de er. Den seneste model hedder Supernova Babyalarm D8.

Supernova Babyalarm forhandles ikke mere. Vi anbefaler i stedet for Neonate babyalarmer. Som du kan læse mere om ved at klikke her. Alternativt kan du tage et kig på vores oversigt af babyalarmer herunder. 

Babyalarm
pris: 139,95

Læs mere »

Babyalarm
pris: 179,95

Læs mere »

Babyalarm
pris: 249,95

Læs mere »

Babyalarm
pris: 133,60

Læs mere »

Babyalarm
pris: 163,13

Læs mere »

Super Nova Babyalarm D8

Der er flere forskellige modeller på markedet fra Super Nova, og den seneste er den der hedder Super Nova babyalarm D8.

Det her er en rigtig god babyalarm til folk, som gerne vil have god kvalitet for pengene. Den er ikke blandt de billigste babyalarmer, men det er klart en af de bedste på markedet. Du får altså rigtig meget babyalarm for pengene her.

Denne model kommer med en lang række gode funktioner samt en solid opbygning, som er med til at gøre det til en af de bedste babyalarmer på markedet.

Noget der de seneste par år er blevet et populært samtale emne og noget der er meget fokus på når man skal købe babyalarm er stråling.

Super Nova D8 er produceret med et såkaldt dobbelt-kodet system. Det betyder at den ikke har en pulserende stråling, og der generelt bliver sendt et langt lavere antal stråler ud samt forbindelsen er bedre. Senderen fungere med et såkaldt DICS system, (Digital Information Chanel System), som NOVA selv har produceret og videre udviklet på til deres babyalarmer.

Måden den er produceret på sikre at du sagens kan ligge den ved siden af dit barn uden, at du skal være bekymret for at barnet bliver påvirket at strålerne.

Super Nova D8 Babyalarm

Anbefaling

Fornuftig babyalarm til dig som gerne vil have meget babyalarm for pengene. Super Nova Babyalarm D8 har en lang række fordele.

  • Måler temperatur i barnet omgivelser (Med mulighed for at indstille temperatur alarm)
  • Alarm med lyd og lys, hvis man kommer ude for rækkevidde
  • Touch-panel. Dette er ekstremt bruger venligt og fungere rigtig godt.
  • Natlys i babyenheden så dit barn ikke bliver forstyret af lyset fra babyalarmen.
  • Lås af tastatur.
  • Batteri indikator som alarmere med både lyd og lys ved lavt batteri.

 

Batterilevetid

Super Nova babyalarm D8 kommer med genopladelige batterier i både sender og modtager enheden. Dehar dog kun en standby leve tid på cirka det halv i forhold til f.eks. Neonate babyalarm, som har en batterilevetid på op til 70 timer (standby).

Du har dog mulighed for at sætte dem til ladning, og skal derfor ikke belaste miljøet ved at arbejde dig igennem utallige engangsbatterier.

Rækkevidde

Denne model har en super god rækkevidde som faktisk læner sig op af, hvad man kan forvente af babyalarmer fra Neonate. De har nemlig en række vidde på helt op til 800 meter i luftlinje. Vi anbefaler selvfølgelig aldrig at du er så langt væk fra dit barn som sover. Maks 50 meter, så du stadig hurtig har mulighed for at komme hen til dit barn.

Hvis du skulle bevæge dig ude for rækkevidden så afspiller den en alarm, som sikre at du ved at du er ude for rækkevidde. Det samme får du hvis sender enheden er ved at gå død for strøm